Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SHERLOCK HOLMES - DR. MOREAU SEREGE

Ár:
3.500 Ft
2.450 Ft
Kedvezmény: 1.050 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 145949
ISBN: 9789634974758
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: öbb helyütt is szétmarcangolt holttestekre bukkannak London utcáin és a Temzében. A szörnyű sebekre úgy tűnik nincs más magyarázat: a rémtetteket csakis valamilyen rettenetes fenevadak követhették el.
Sherlock Holmest ezúttal bátyja, Mycroft keresi fel, akinek meggyőződése, hogy az áldozatokat névjegynek szánták, és az elkövető nem lehet más, mint Dr. Moreau, az élveboncolás ismert képviselője.
A hirhedt tudós sokáig a brit kormánynak dolgozott, de miután kísérletei egyre hevesebb ellenállást váltottak ki, végül leállították munkáját. Ám Mycroft szerint Moreau nem szüntette be a kutatásait, ezért megbízza testvérét, hogy a doktor nyomára bukkanjon, mielőtt az általa teremtett szörnyek végleg elszabadulnak.
Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Önálló regényekből álló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

BESZÁLLÍTÓ TÓTHÁGAS PLUSZ KFT.
KIADÓ SZUKITS
NYELV MAGYAR
SZERZŐ GUY ADAMS
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 328

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés