Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PÁRIZS-BUDAPEST METRÓ

Ár:
2.990 Ft
2.093 Ft
Kedvezmény: 897 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 152980
ISBN: 9789632638768
Központ: 16 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Egy beszélgetés során döbbentem rá, hogy Magyarországon szinte senki sem foglalkozik az itthon született, de külföldön ismertté vált alkotókkal, ezért igyekeztem felkutatni a világ minden táján élő érdekes embereket. Egy idő után már nemcsak az országunkban születettekre. Úgy alakult, hogy az ebben a könyvben szereplő beszélgetések közül több is Párizsban zajlott, a kedvenc városomban, ahová az elmúlt két évben olyan gyakran jártam, mint más metróval a Nyugatihoz.
Az interjúk személyes jellegéből adódóan sosem törekedtem teljességre vagy lexikonszerűségre. Mindig is az interjúalanyaim személyisége érdekelt. Azt az érzést próbáltam visszaadni, amikor egy jobb házibuliban találkozunk valakivel, akivel lehet, hogy a csillagászatról fogunk beszélni, de előfordulhat, hogy az ókori Rómáról. Csak olyat kérdeztem, amire tényleg kíváncsi voltam. Sokszor a diktafon lekapcsolása után órákig folytattuk még a csevegést, és csak a záróra vetett véget a találkozásnak.

Beszélgetőpartnerek: aatoth franyo, Tóth Kinga, Dani Ploeger, Cserba Júlia, Nagy Pál, Erdősi Anikó, Németh Hajnal, Major Lajos, Pörneczi Bálint, Prószéky Gábor, Szálinger Balázs, Igor és Iván Buharov, Kemény Zsófi, Stina Brockman, Saul Robbins, Klaniczay Júlia, Znajkay Zsófi, Marianne Mispelaere, Gulácsi Tamás, Szaniszló Judit, Peternák Miklós, Cseh Gabriella, Maija Lassila, Makai Péter

Szerző: Kulcsár Balázs

BESZÁLLÍTÓ NAPKÚT KIADÓ KFT.
KIADÓ NAPKÚT
NYELV MAGYAR
SZERZŐ KULCSÁR BALÁZS
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 240

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés