Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PÁLINKAFŐZÉS - ÁGYAS PÁLINKA ÉS LIKŐR KÉSZÍTÉSE

Ár:
3.995 Ft
2.956 Ft
Kedvezmény: 1.039 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 148638
ISBN: 9789632785714
Központ: Utolsó 5 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 18 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

BESZÁLLÍTÓ CSER KIADÓ
KIADÓ CSER 48
NYELV MAGYAR
SZERZŐ PANYIK GÁBORNÉ DR.
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 115

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés