PÁLINKAFŐZÉS - ÁGYAS PÁLINKA ÉS LIKŐR KÉSZÍTÉSE
Ár:
4.995 Ft
3.497 Ft
Kedvezmény:
1.498 Ft
Kedvezmény:
30%
Cikkszám: | 148638 |
ISBN: | 9789632785714 |
Központ: | 48 Darab raktáron |
|
Tartalom és részletes adatok
Tartalom: Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.
BESZÁLLÍTÓ | CSER KIADÓ |
KIADÓ | CSER 48 |
NYELV | MAGYAR |
SZERZŐ | PANYIK GÁBORNÉ DR. |
KÖTÉSTÍPUS | PUHATÁBLÁS |
OLDALSZÁM | 115 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!