Menü

MUSZÁJ ANNYIT ENNI?

Ár:
3.500 Ft
2.590 Ft
Kedvezmény: 910 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 116987
ISBN: 9789635309740
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: „Gondolatébresztő, felkavaró… húsba vágó.” – Kitchen Confidential

Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett.

„Dr. Kessler fejébe vette, hogy választ talál egy kérdésre, mely gyermekkora óta nyugtalanította: miért nem tudunk bizonyos ételeknek ellenállni? Magyarázata megdöbbentő.”
The Washington Post


„Lenyűgöző felfedezőút önmagunkba. Elolvasása után garantáltan másképp fogunk gondolkozni az evésről, és visszavesszük az irányítást étkezési szokásaink fölött.”
The New York Times


„Dr. Kessler – az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (FDA) volt elnöke – egyszerű és közérthető nyelven meséli el, hogyan találta ki az élelmiszeripar a hiperízletes ennivalókat.”
Financial Times

BESZÁLLÍTÓ LIBRI KÖNYVKIADÓ (NYITOTT KÖNYVMŰHELY)
KIADÓ PARK
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DAVID A. KESSLER
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 295

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés