Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MANTRA SOUND MEDITÁCIÓK 1. CD

Ár:
2.750 Ft
1.925 Ft
Kedvezmény: 825 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 117260
ISBN: 5999885899005
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Amikor a fény vagy fensőbb tudatosság HANG formájában ereszkedik le…

A védikus és tantrikus írások szerint a rishik (a mantrák látói) leírták, hogy az Igazság Fénye miként ragyogja be az élet minden aspektusát. Ez a fény nem a szemünkkel látható fizikai fény, hanem annak a tudásnak a fénye, ami az ismeretlen és láthatatlan titkának fátylát lebbenti fel. E fény megjelenésével egy időben jelenik meg az Isteni HANG is egyfajta tiszta tudatosságként.

A mantra és a HANG metafizikáját illetve annak örökkévalóságát megértve képessé válunk hidat formálni külső és benső világunk közé.

A mantraHANG meditáció saját tapasztalatot ad önmagunk szattvikus (ragyogó) minőségéről, tudatos, higgadt és koncentrált elmét eredményez, valamint elhozza számunkra a benső békét, stabilitást, intuíciót, az önfeledt derűt és az inspirált kreativitást.


… a mantra ugyanis benső inspiratív átalakulást segítő meditációs tárgy mindannyiunk épülésére.A MantraHANG meditációk albumon szereplő mantrák és fohászok holisztikus egészségünket, és benső harmóniánkat támogatják. Megerősítik akaraterőnket, felszabadítják lelkesedésünket, és határozottságunkat.

Élesítik intellektusunkat, fejlesztik kreativitásunkat, felébresztik a benső lényünkben szunnyadó szellemi erőt, és végső soron a megvilágosodás felé vezetnek.

BESZÁLLÍTÓ DANVANTARA KIADÓ
KIADÓ DANVANTARA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ VIRINCHI SHAKTI
KÖTÉSTÍPUS CD

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés