Menü

LETŰNT KOROK, RÉGI TITKOK 2.

Ár:
800 Ft
592 Ft
Kedvezmény: 208 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 116522
ISBN: 9786155034367
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom:
Biblia az ókor egyik első realista alkotása, és ezért lehetőséget ad arra, hogy belőle felépítsünk, egy régen volt világot. Nem csak az ókorból ránk maradt rommezőkön lehet olyan ásatásokat folytatni, melynek nyomán feltárulnak hajdan volt eleink titkai. Mint amikor a szépen formált cserepeket összegyűjtik a régészek, a szerzőnek is sok és apró munkára épülő fárado­zása a Letűnt korok, régi titkok 2. kötete, amely megmutatja, hogy a Biblia mögött egy régen elsüllyedt kor gondolkodásmódjának tárgyi és lelki világának emlékei maradtak ránk.
Dr. Szigeti Jenő írása a Biblia világának és számos régi, fontos isteni üzenet megértésének a kulcsa.
A Bibliában régen élt emberek szaván keresztül szólítja meg Isten a ma emberét. Ha a Biblia számunkra is fontos mondanivalójához el akarunk jutni, akkor fel kell fedezni magunknak ezt a régi világot. Aki nem érti azt, hogy Isten hajdan mit mondott, az azt sem fogja megérteni, amit a régi igén keresztül ma üzen.
Az ismerethiány a félreértés csapdája.?Az író ebben is szeretne segíteni, mikor egy izgalmas utazásra hívja olvasóit a bibliai korba. Könyvünk séta, egy rég volt világba, útlevél és vízum nélkül.

BESZÁLLÍTÓ HETED7VILÁG KIADÓ
KIADÓ OLVASÓK HÁZA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. SZIGETI JENŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 332

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés