Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LETŰNT KOROK, RÉGI TITKOK 1.

Ár:
800 Ft
592 Ft
Kedvezmény: 208 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 115216
ISBN: 9786155034091
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: " Sok ember még ma is azt gondolja, hogy a Könyve Könyve, a Biblia egy száraz, olvashatatlan, unalmas betűtenger, amit ugyan illik megvásárolni, mert egy a „kötelező olvasmányok"" közül, de elolvasni - lehetetlen. Pedig a Biblia valójában a világirodalom legérdekesebb könyve.
Hajdan volt, számunkra ma már titokzatos világ kavarog benne. Régi emberekkel, szokásokkal, fogalmakkal, különös tárgyakkal ismerkedhetünk meg általa. Mit evett Keresztelő János? Milyen volt a héber zene? Miért húztak páncélinget a teráfokra? Milyen ásványokat ismerünk a Bibliából? Hogyan születtek meg a héber gyerekek?
Szigeti Jenő munkája hasonlít az ásatásokat végző régész munkájához, aki egy régen volt világ életét segít felfedezni. A szerző a szavak mögött meghúzódó rejtélyeket, s azoknak a kéziratoknak a titkát kutatja, amely feljegyzésekben ránk maradt Isten szava. Könyvünk abban szeretne segíteni, hogy a Biblia ne elvont dogmatikai kézikönyv, liturgikus olvasmány legyen az olvasó számára, hanem élő szó. Hiszen Isten Igéje él, csak így lehetséges, hogy emberi életeket napjainkban is képes megújítani. Fedezze fel a Biblia közvetlenségét, életteli hétköznapiságát! Engedje, hogy üzenete megszólítsa a mindennapokban! "

BESZÁLLÍTÓ HETED7VILÁG KIADÓ
KIADÓ OLVASÓK HÁZA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. SZIGETI JENŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 336

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés