Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KOVÁSZISKOLA

Ár:
6.300 Ft
4.662 Ft
Kedvezmény: 1.638 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 149370
ISBN: 9786155767012
Központ: 20 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 4 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 18 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje

A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.

Vanessa Kimbellé Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.

Szerző: Vanessa Kimbell

BESZÁLLÍTÓ CSI-MI '03 BT.
KIADÓ CSIPET
NYELV MAGYAR
SZERZŐ VANESSA KIMBELL
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 208

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés