Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KOVÁSZISKOLA 2. - HOGYAN TESZI A SÜTÉS BOLDOGGÁ A MIKROBÁINKAT, EGÉSZSÉGESSÉ AZ EMÉSZTÉSÜNKET ÉS KIEGYENSÚLYOZOTTÁ A HANGULATUNKAT

Ár:
6.000 Ft
4.200 Ft
Kedvezmény: 1.800 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 1003397
ISBN: 9786155767067
Központ: 17 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni." Nigella Lawson A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.

BESZÁLLÍTÓ CSI-MI '03 BT.
KIADÓ CSIPET
NYELV MAGYAR
SZERZŐ VANESSA KIMBELL
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 192

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés