Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KEMÉNY ÜZLET - SZERELEM ÉS MÁS DROGOK

Ár:
990 Ft
693 Ft
Kedvezmény: 297 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 105387
ISBN: 9789632931180
Központ: Utolsó 7 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Jamie Reidy 1995 és 2000 között a Pfizer, a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártó cégének ügynöke volt. Feladata főleg abból állt, hogy urológusokat győzködött a Viagra jótékony hatásairól. Sok biztatásra nem volt szükség: a kis kék tablettára már a piacra dobása előtt rengetegen vágytak.
A Kemény üzlet bennfentes beszámoló a gyógyszeripar sötét bugyraiból, hiszen Jamie Reidy egészen közelről figyelhette meg az orvosi rendelők, nővérek és orvoslátogatók mindennapi munkáját, nem feltétlen önzetlen és tisztességes módszereit.
Reidy saját magából és az egész iparágból is gúnyt űz, de közben nem tesz úgy, mintha változtatni tudna a világon.
Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, akinek véleménye van a gyógyszerek árairól és különösen a Viagráról, illetve minden ügynöknek, aki már-már kiábrándult hivatásából.

A Szerelem és más drogok című film forgatókönyve ebből a memoárból született.

""Kevesen merték még ilyen nyíltan kritizálni a gyógyszeripart.”
New York Times

""Minden iparágnak megvannak a maga titkai. Abban a gyógyszeripar mindegyik képviselője egyet ért, hogy a nagy titok nem a laboratóriumokban van elrejtve, hanem az orvosi rendelőkben. Ott, ahol az ügynökök rábeszélik az orvosokat egy termék felírására. Ezért lenyűgöző írás Reidy könyve.”
Fortune

Jamie Reidy a Notre Dame katolikus magánegyetemen végzett az Indiana állambeli South Bendben, majd három évet a katonaságnál töltött. 1995 és 2000 között a Pfizer gyógyszeripari óriásnak dolgozott, mint ügynök. A Pfizer után az ELi Lilly gyógyszercég következett, ahonnan a könyv megjelenésekor rúgták ki. Azóta régi vágyával, az írással foglalkozik, BACHELOR 101: Cooking Cleaning = Closing című könyvében magához hasonló szerencsétlen agglegényeget tanít főzni, illetve a randevú előtti teendőkre, úgymint például a lakás kitakarítása."

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ ATHENAEUM
NYELV MAGYAR
SZERZŐ JAMIE REIDY
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 330

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés