Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INTERFÉSZTECHNIKÁK

Ár:
6.800 Ft
5.032 Ft
Kedvezmény: 1.768 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 99969
ISBN: 9789639863132
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Ez a könyv a gyakorló villamosmérnökök és informatikus mérnökök számára nyújt - magyarul elsőként - korszerű és nélkülözhetetlen információkat.
Hiánypótló tankönyv a villamosmérnöki és informatikai mesterszintű és doktori képzés számára.
Korábban ""művészetnek"" számított részrendszert illeszteni egy összetett digitális rendszerhez, illetve nagyobb rendszert építeni részrendszerekből. Napjainkra mindez a kipróbált módszerek, a szabványspecifikációk és a definiált elemkészlet révén rutintevékenységgé ""szelídült"".
E könyv az illesztések megtervezésében használható módszerekkel, szabványos specifikációkkal és elemkészletekkel foglalkozik. Elsőként az illesztéseknél meghatározó szerepet játszó interfészek és buszok általános mechanikai, elektromos és logikai tulajdonságait tárgyalja. Ezt követi a PC-kre kifejlesztett, de egyéb berendezésekben is használható fontosabb interfészek és buszok ismertetése, mint például az ISA-busz, a párhuzamos és a soros port, a billentyűzet- és az egérinterfész, az ATA- és a SATA-interfész, az USB-, a SCSI-, a PCI-, a Compact PCI-, a PCI-X- és a PCI Express-busz, valamint az AGP-interfész és a soros buszok. A könyv a PC architektúrájára is kitér, továbbá megmutatja benne az egyes interfészek és buszok szerepét és helyét."

BESZÁLLÍTÓ SZAK KIADÓ
KIADÓ SZAK KIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ GÁL TIBOR
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 422

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés