Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÍNERŐSÍTŐ

Ár:
2.265 Ft
1.586 Ft
Kedvezmény: 679 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 118856
ISBN: 9789639219878
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 3 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Útmutató az inak erősítéséhez és egészségük megőrzéséhez valamint az öregedés hatásainak lassításához, akár visszafordításához.

A könyvben Mantak Chia mester:
-Megmutatja, hogyan erősíthetjük az inakat, ami több energiát ad, egészségesebb szerveket, és megelőzi az ízületi gyulladást
-Elmagyarázza, hogyan gyakoroljuk a testtartásokat egyedül vagy társsal
-Bemutatja a mungóbab-zsákos ütő gyakorlatot, amely gyógyítja a sérült inakat és ízületeket, enyhíti a székrekedést, hasi görcsöket, fejfájást, és segíti a méregtelenítést

Az egészséges inak képezik a valódi erő alapját a szervezetben. Az erős és rugalmas inak és a laza ízületek több helyet biztosítanak, ahol tárolható a nyers energia, ami azután magasabb szintű kreatív és szellemi energiává alakítható. Az ín nei kung nyolc tartása kifejezetten az ízületek lazítását valamint az inak egységben való erősítését és növesztését célozza. A páncélinges chi kung gyakorlatához hasonlóan az ín nei kung is a földerő lábakon keresztüli testbe emelésével foglalkozik, hogy táplálja az inakat.

A könyvben Mantak Chia mester bemutatja, hogyan kell elvégezni a nyolc gyakorlatot egyénileg és partnerrel. Elmagyarázza, hogyan segítheti az ín nei kung rendszeres gyakorlása az ízületi gyulladás megelőzését és enyhítését azáltal, hogy a mérgező savas anyagokat kihajtja a testből, és a helyükre gyógyító hatású chienergiát vezet. Ismertet továbbá tíz kiegészítő gyakorlatot is, amelyek megerőltetés nélküli mozgással segítik a sérült inak és ízületek gyógyulását.

BESZÁLLÍTÓ LUNARIMPEX KIADÓ BT.
KIADÓ LUNARIMPEX 46
NYELV MAGYAR
SZERZŐ MANTAK CHIA
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 131

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés