Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HÚSFÉLÉK PÁCOLÁSA ÉS FÜSTÖLÉSE OTTHON

Ár:
2.800 Ft
2.072 Ft
Kedvezmény: 728 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 146921
ISBN: 9786155178214
Központ: Utolsó 6 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 4 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.

BESZÁLLÍTÓ SAXUM KIADÓ KFT.
KIADÓ SZIGET
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BERNHARD GAHM
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 124

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés