Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GYÉMÁNT MESEKÖNYV

Ár:
4.950 Ft
3.465 Ft
Kedvezmény: 1.485 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 152340
ISBN: 9789635090136
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "Benedek Elek születésének 160. és halálának 90. évfordulója alkalmából a Scolar Kiadó különleges mesekönyvvel tiszteleg a ""mesemondók mesemondója"" előtt. ""Elek apó"" leghíresebb és legkedveltebb meséit gyűjtöttük csokorba, azokat az emblematikus műveket, melyek ma már klasszikussá nemesedtek, s nemzedékek meseélményének lettek meghatározó darabjaivá - noha talán nem is tudjuk, hogy ezeket a népmeséket Benedek Elek ízes székely nyelvezete tette maradandóvá.

A mesekönyvet úgy állítottuk össze, hogy családi olvasókönyvvé válhasson, azaz a legkisebb mesehallgatóktól íveljen át a mondák iránt is érdeklődő nagyobbacska gyerekekig, sőt akár felnőttekig. Így együtt szerepel a könyvben a legkülönbözőbb mesetípusok: a kisebbeknek való állatmesék, a tündérmesék, a tréfás mesék, majd a mondavilágba bevezető történetek, pl. Az égig érő fa.

A válogatás összességében 25 mesét tartalmaz - ez a szám is ""mesei"" most, hiszen a könyvet a Scolar Kiadó alapításának 25. évfordulójára tervezzük megjelentetni.

Szerző: Benedek Elek"

BESZÁLLÍTÓ SCOLAR KIADÓ
KIADÓ SCOLAR 50
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BENEDEK ELEK
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 160

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés