Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FERRANDI: A KONYHAMŰVÉSZET NAGYKÖNYVE - A FRANCIA CSÚCSGASZTRONÓMIA ISKOLÁJA

Ár:
24.900 Ft
18.426 Ft
Kedvezmény: 6.474 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 1003403
ISBN: 9789634478928
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Tanuljunk főzni a méltán híres francia gasztronómiai iskola, a FERRANDI tanáraitól! Miután részletesen bemutatják a különböző területeket, a szakácsmesterség legjobbjai tanácsaikkal, tippjeikkel és trükkjeikkel abban is segítenek, hogy jó alapanyagot vásároljunk, jól válasszunk, és így a főztünk is a legjobb legyen. A technológiát bemutató oldalak 1500 fotóval, az egyes mozdulatokat híven bemutató képekkel segítenek abban, hogy az egyszerű kezdetektől eljussunk az ínycsiklandó végeredményig. A receptek 3 változata 3 különböző nehézségi fokot jelent. A könyv elkészítésében részt vevő séfek: Amandine CHAIGNOT, Adeline GRATTARD, Anne-Sophie PIC, François ADAMSKI, Yannick ALLENO, Frédéric ANTON, Pascal BARBOT, Alexandre BOURDAS, Michel BRAS, Eric BRIFFARD, Alexandre COUILLON, Jean COUSSEAU, Arnaud DONCKELE, Alain DUTOURNIER, Philippe ETCHEBEST, Guillaume GOMEZ, Gilles GOUJON, Eric GUERIN, William LEDEUIL, Bernard LEPRINCE, Régis MARCON, Thierry MARX, Philippe MILLE, Olivier NASTI, Francois PASTEAU, Eric PRAS, Emmanuel RENAUT, Olivier ROELLINGER, Michel ROTH és Christian TÉTEDOIE.

BESZÁLLÍTÓ ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT.
KIADÓ ALEXANDRA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ MICHEL TANGUY
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 696

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés