Menü

FERMENTÁLJUNK! - SAVANYÚ KÁPOSZTÁK, KIMCSIK, FERMENTÁLT ZÖLDSÉGEK, GYÜMÖLCSÖK ÉS ITALOK, MAGSAJTOK, KENYEREK

Ár:
6.000 Ft
4.440 Ft
Kedvezmény: 1.560 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 1002627
ISBN: 9786155767050
Központ: 20 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 5 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Káposzta, só, víz... és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát. A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja. Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz. A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.

BESZÁLLÍTÓ CSI-MI '03 BT.
KIADÓ CSIPET
NYELV MAGYAR
SZERZŐ ASA SIMONSSON
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 240

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés