ÉRZÉKENYEK SZAKÁCSKÖNYVE
Cikkszám: | 127643 |
ISBN: | 9789639929463 |
Központ: | Előjegyezhető (6-12 munkanap) |
Boltok: | Előjegyezhető (6-12 munkanap) |
|
Tartalom és részletes adatok
Tartalom: Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak.
Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.
A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a „mindenmentes” táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.
Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni.
BESZÁLLÍTÓ | PERFACT-PRO KFT. |
KIADÓ | PERFACT-PRO |
NYELV | MAGYAR |
SZERZŐ | DR. TOLNAI ORSOLYA |
KÖTÉSTÍPUS | KEMÉNYTÁBLÁS |
OLDALSZÁM | 255 |