Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ELMÚLÁS

Ár:
2.999 Ft
2.099 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 143825
ISBN: 9789634159100
Központ: Utolsó 6 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom:

Elveszteni valakit megmagyarázhatatlanul nehéz. Hogyan lehet vigaszt nyújtani a kisgyereknek, akiben düh, szívszorító fájdalom, hiányérzet és megválaszolatlan kérdések sokasága kavarog? Bartos Erika, a Pro Familiis-díjjal kitüntetett meseíró új könyve az elmúlásról szól.

„Őszinte szívvel ajánljuk ezt a könyvet minden szülőnek és nagyszülőnek is, akik válaszokat keresnek önmaguk és gyermekeik számára az elmúlással kapcsolatban. Válaszokra nem vállalkozva, ebben a keresésben adhat fogódzót ez a történet, amely mesés formában kínál ötleteket gyermekeink, unokáink meghallgatásához, a búcsú támogatásához, az új helyzetek köszöntéséhez és a kapcsolatok, emlékek gondozásához.
Ez a könyv egy kisfiú és nagypapája közötti kapcsolattal és annak változásaival ismertet meg bennünket a nagyapa eltávozása után. Bemutatja a kapcsolat szálainak átformálódását, új tartalmakkal való feltöltődését.
Bartos Erika legújabb története alkalmas arra, hogy mindig gyermekeink szükségleteihez és kérdéseihez igazodva mesélhessük, figyelembe véve kommunikációs és érzelmi helyzetüket. Ne féljünk együtt sírni, nevetni, és időnként, akár évek elteltével is, újra sírni és újra nevetni velük! Ne féljünk bevallani, hogy nem minden kérdésükre van válaszunk! Ez segít abban, hogy együtt megértsük, ez egy fájdalmas, de egyben normális és rendkívül értékes életszakasz, amit egymás kezét fogva tudunk legjobban megélni.” - Kunt Zsuzsanna (kulturális antropológus, gyógypedagógus), Sándor Anikó (gyógypedagógus, közgazdász)

„Az elmúlás nehéz téma, amit szeretnénk elrejteni, és amiről senki sem beszél szívesen. Nem is csoda, nehéz megválaszolni megválaszolhatatlan kérdéseket. De nem is kell válaszokat adni, elég, ha biztonságos támaszul szolgálunk a kisgyermeknek.” - Bartos Erika

BESZÁLLÍTÓ MÓRA FERENC KÖNYVKIADÓ ZRT.
KIADÓ MÓRA FERENC KÖNYVKIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BARTOS ERIKA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 255

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés