Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DIABÉTESZLEXIKON

Ár:
4.500 Ft
3.150 Ft
Kedvezmény: 1.350 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 131480
ISBN: 9786155443237
Központ: Utolsó 5 Darab raktáron
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "A cukorbetegek száma világszerte így sajnos hazánkban is rohamosan növekszik. Magyarországon mintegy 700 ezer diagnosztizált cukorbeteg van, a becslések szerint viszont nagyjából ugyanennyien lehetnek azok, akiknél még nem azonosították a betegséget, s szintén 700 ezer körüli lehet azok száma, akiknek a vércukorértékei már emelkednek; ők a cukorbetegség előszobájában vannak.

A Diabéteszlexikon célja, hogy a cukorbetegségről és határterületeiről közérthető, tudományos igényű, lexikonszerűen szerkesztett tájékoztatást adjon. Az ismeretközlés célja az is, hogy segítse a mindennapi orvosi nyelvhasználatban előforduló kifejezések betegek és hozzátartozóik általi megértését, helyes értelmezését.

A lexikon címszavaiban fellelhető információk széles tematikát érintenek: cukorbetegséggel kapcsolatos fogalmak, mechanizmusok, élettani és kórfolyamatok, prevenciós és terápiás eljárások, életmóddal, életvitellel, táplálkozással, betegjogokkal és - kötelezettségekkel kapcsolatos ismeretek stb. Ezek egységes összefüggési/utalási rendszerbe foglalt bemutatása segítségével a beteg felismerheti a saját szerepét és felelősségét betegségének kezelésében, a szövődmények megelőzésében és az orvossal való együttműködésben."

BESZÁLLÍTÓ ORIOLD ÉS TÁRSAI KFT.
KIADÓ ORIOLD ÉS TÁRSAI
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. TAKÁCS ÉVA
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 330

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés