Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AZ INTERNET HASZNÁLATA II. IF

Ár:
1.280 Ft
896 Ft
Kedvezmény: 384 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 71596
ISBN: 9789639637207
Központ: 1123 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A szerzők, akik a középfokú, valamint a felnőttoktatásban dolgoznak, azzal a szándékkal írták ezt a könyvsorozatot, hogy rövid, áttekinthető formában juthassanak információhoz a középiskolások, a felnőttoktatásban vagy a felsőoktatásban részt vevők, illetve az önképzéssel tanulók. A könyvsorozatot úgy állították össze, hogy az első nyolc kötet megfeleljen az ECDL vizsga moduljainak. A könyv több céllal készült. Egyrészt a kétszintű érettségire való felkészüléshez. Másrészt a lelkes érdeklődőknek szeretnének segítséget nyújtani, a szerzők a kezdeti lépések megtételéhez. Harmadsorban az ECDL vizsga Webkezelő moduljának teljesítését is segíteni kívánják vele.

A könyv szerkezete:

# A fejezetek elején találhatóak összefoglalva a megértéshez szükséges elméleti ismeretek.
# Az Elemek leírása cím alatt ismerkedhetünk meg a HTML kódolással.
# A Mintafeladatok bemutatják, hogyan kell megoldani a webszerkesztőben egy adott feladatot. A leírást pontosan átolvasva, lépésről lépésre hajtsuk végre.
# A Kezelési leírások tartalmazzák a webszerkesztő program használatát rövid, táblázatos formában. Főleg azoknak hasznos, akik már tudják valamennyire használni a programot, de valahol elakadtak.
# A Gyakorlati feladatok segítségével gyakorolhatjuk be a webszerkesztő használatát.
# A fejezet végén található Kódgyakorlatok cím alatt gyakorló feladatokat találhatunk a kódszerkesztéshez. Ezeket igyekezzünk teljesen fejből megoldani. Ha nincs ötletünk, olvassuk el ismét az Elemek leírása fejezetet, és ezután oldjuk meg a feladatot. A Függelékben található megoldásokat csak a feladat megoldása után, önellenőrzés céljából használjuk.

BESZÁLLÍTÓ KISKAPU KFT.
KIADÓ KISKAPU
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BODNÁR ISTVÁN
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 152

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés