Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AZ EGÉSZSÉGNYERESÉG MÉRÉSE

Ár:
4.600 Ft
3.404 Ft
Kedvezmény: 1.196 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 127600
ISBN: 9789639695153
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A betegtől származó információk gyűjtésének, elemzésének, kiértékelésének ma már komoly tudományos háttere és nemzetközi szakirodalma van, amely a pszichometria, a biostatisztika és az egészség-gazdaságtan által alkotott interdiszciplinális területként írható le.
A betegség szubjektív megítélése – azaz annak vizsgálata, hogy a betegek hogyan élik meg saját lelki, mentális és fizikai állapotukat -, valamint az objektív, fiziológiai paramétereken alapuló orvosi diagnózis között meglévő különbség az elmúlt évtizedekben egyre több figyelmet kapott. A sikeres és modern orvoslásban azonban mindkét dimenzió együttes figyelembevételére van szükség, mivel ezek ki is egészítik egymást.
A szerzők célkitűzése egy olyan kézikönyv megalkotása volt, amely ezen interdiszciplináris szakterület elméleti hátterének bemutatásán túl számos – lehetőség szerint magyar – gyakorlati alkalmazást, példát is tartalmaz. A könyv második része a betegbeszámolón alapuló egészségkimenetek egészség-gazdaságtani elemzésekben történő felhasználását tárgyalja.
A szerzők bíznak abban, hogy e kézikönyvet haszonnal forgatják mind a szakterület művelői, mind a téma iránt érdeklődők – rendelkezzenek akár orvosi, gyógyszerész, közgazdász vagy társadalomtudományi alapképzettséggel.

BESZÁLLÍTÓ SPRINGMED KFT.
KIADÓ SPRINGMED
NYELV MAGYAR
SZERZŐ INOTAI ANDRÁS
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 327

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés