Menü

ASSIMIL - OLASZUL KÖNNYŰSZERREL + 4 CD

Ár:
11.296 Ft
8.359 Ft
Kedvezmény: 2.937 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 110233
ISBN: 9789638162137
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Az Olaszul könnyűszerrel kiadvány segítségével Ön is könnyűszerrel elsajátíthatja a dallamos olasz nyelv alapjait.
Vegyen erőt magán és szánjon 30 percet nyelvtanulásra naponta 6 hónapon keresztül, hogy megszerezze a szükséges alapokat, mely 2000-2500 szavas szókincsen alapul. A kiejtés nem jelenthet gondot, hiszen a hanganyag tartalmazza a leckék szövegét, melyet kedve szerint nagyon sokszor meghallgathat.
A Könnyűszerrel módszerről minden fontos információt megtalál honlapunkon. Kövesse a kiadvány használatához adott utasításokat és a siker nem fogja elkerülni Önt. A lábjegyzetek segítenek megérteni a magyar és az olasz nyelv közötti különbségeket, a feladatok pedig ellenőrzik és elmélyítik megszerzett tudását. Mivel minden hetedik lecke nyelvtani összefoglalás, alaposan megismerheti az olasz nyelvtan rendszerét is. A könyv végén pedig igeragozási összefoglaló segíti kiigazodni a ragozás útvesztőjében.
A könyvben és a CD-ken 105 leckét talál, melyek sorra veszik a legkülönfélébb élethelyzeteinket és azokat a szokásokat, melyek az olasz ajkú lakosságot jellemzik.
Ismerkedjen meg Ön is ezzel a hatékony módszerrel, mely nem nélkülözi a humort és az életszeretetet!

BESZÁLLÍTÓ ASSIMIL HUNGÁRIA KFT.
KIADÓ ASSIMIL
NYELV OLASZ
SZERZŐ GIOVANNA GALDO
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 255

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés