Menü

ANYÁNAK LENNI KANADÁBAN

Ár:
2.990 Ft
2.213 Ft
Kedvezmény: 777 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 153834
ISBN: 9786155672101
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: "A szerző, Szakállas Katalin négy gyermekes anya, aki a tökéletes országot keresi, ahol gyermekeit nyugalomban, jólétben nevelhetné. Ez a keresés vezet ahhoz, hogy életéből húsz esztendőt Kanadában tölt, s közben rájön: nincs tökéletes. Húsz év alatt alaposan kiismeri a kanadai társadalmat: az iskolarendszert, az egészségügyet, a szociális ellátást. Megtapasztalja a genderelmélet gyermekekre gyakorolt hatását az óvodától kezdve az egyetemig. Olyan dolgokat vesz észre, melyeket az átutazó turista nerm lát meg, csak az, aki abban a társadalomban él, dolgozik és ott gyerekeket nevel.
Négy gyermeke közül az első császárvágással született, a másodiknál már bábák segédkeztek, a harmadik olyan gyorsan jött erre a világra, hogy csak a gyorsmentők értek ki a szüléshez, a legkisebbik pedig a hálószoba zavartalan nyugalmában látta meg a napvilágot.
""Hétpróbás"" anyaként tapasztalatait, élményeit és hasznos tanácsait osztja meg e kötetben a magyar nőkkel, anyákkal Szakállas Katalin.
S hogy mi a szerző üzenete számunkra? Legyünk bátrak, okosak, vállaljuk a küldetésünket, járjuk a saját utunkat, és használjuk a józan eszünket. Ne ijedjünk meg a nehézségektől sem, hanem találjuk fel magunkat minden helyzetben.
Feleségnek, anyának lenni embert próbáló feladat, s e szerepkörben helytállni sehol sem egyszerű - Kanadában sem. Azt hiszem e könyv tartogat néhány meglepetést azok számára, akik azt gondolják, hogy nyugaton az élet szebb, könnyebb, vidámabb - esetleg tökéletes.

Szerző: Szakállas Katalin


"

BESZÁLLÍTÓ MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
KIADÓ MAGYAROK VILÁGSZÖVETSÉGE
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SZAKÁLLAS KATALIN
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 181

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés