Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A TEST

Ár:
5.990 Ft
4.193 Ft
Kedvezmény: 1.797 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 153509
ISBN: 9789632521282
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Egész életünket egy testben éljük le, ám legtöbbünknek gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy miképp működik, s mi minden megy végbe benne...
A nagyszerű Majdnem minden rövid története című bestseller könyvében Bill Bryson a világegyetemet és mindenféle tudományt tár az olvasó elé. Az emberi test című könyvében a test belsejét vetíti elénk, hogy megkísérelje megértetni kivételes szerkezetét. Miközben végigkalauzol bennünket az emberi testben, hogy felfedezhessük, miképp működik, milyen bajai lehetnek, s felvillantja figyelemre méltó öngyógyítási képességét, kiderül, hogy sokkal összetettebbek, csodálatosabbak és rejtelmesebbek vagyunk, mint bárki is gondolná.
Génjeinktől beszédkészségünkig és nagy méretű agyunktól roppant ügyes ujjbegyeinkig bámulatba ejtő sikertörténet vagyunk. Annak története, hogy miképp próbáljuk uralni biológiánkat és elhárítani a betegségeket, tele van elfeledett hősökkel, meglepő anekdotákkal és különleges tényekkel. (Testünkben milliónyi vörösvérsejt képződik, miközben e sorokat olvassuk.)
A végtelenül érdekes, rendkívül olvasmányos és minden részletre kiterjedő Az emberi test könyv elősegíti, hogy jobban megértsük általánosságban az élet és különösképpen az ember csodáját. Mindenki számára olvasni való kézikönyv tekintetében Bryson a legeslegjobb.

Szerző: Bill Bryson

BESZÁLLÍTÓ TALENTUM KFT.
KIADÓ AKKORD
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BILL BRYSON
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 500

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés