Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A FÉRFI - SRÁCOKNAK

Ár:
3.990 Ft
2.793 Ft
Kedvezmény: 1.197 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 134897
ISBN: 9786155609275
Központ: Utolsó 2 Darab raktáron
Boltok: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: Milyen az igazi férfi? Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki olyanná? Előbb-utóbb minden kamaszfiú szembetalálja magát ezzel a kérdéssel, majd azzal a problémával, hogy eléggé magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben körbeveszi őt a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra ösztökélő világa.
A FÉRFI című 2009-ben megjelent könyvében dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat próbálta meg ráébreszteni arra, hogyan változtathatnak az életükön, ha maguk is érzik, hogy nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági kiadása a 14-20 év közötti korosztálynak szolgálhat útmutatóul. A szerző végigveszi mindazokat a problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó bár a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média által sugallt példaképekről vagy a Facebookról. A neves pszichiáter ahhoz ad nekik ajánlásokat, hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre, felelősséget vállalni a sorsukért, és hogyan tehetnek szert arra a bátorságra, amelyre alapozva hiteles és boldog életet élhetnek.
Minél erősebben hajszolsz valamit, az annál gyorsabban folyik ki a kezedből, teljesen mindegy, hogy presztízsről, boldogságról vagy hatalomról van-e szó. A férfi akkor szerezheti meg a boldogságot, ha a személyisége kiegyensúlyozott, vagyis ha belső nyugalom és béke uralkodik benne, az arcán pedig ott a spontán mosoly.

BESZÁLLÍTÓ JAFFA KIADÓ
KIADÓ JAFFA
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. CSERNUS IMRE
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 260

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés