Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A CUKRÁSZAT MAGASISKOLÁJA - LE CORDON BLEU INTÉZET

Ár:
14.900 Ft
10.430 Ft
Kedvezmény: 4.470 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 1012368
ISBN: 9786155724893
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket: o a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron), o a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra), o az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával). A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit. Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget. A Le Cordon Bleu megosztja olvasóival valamennyi titkát, hogy az amatőrök is profi cukrásszá válhassanak.

BESZÁLLÍTÓ GEOPEN KÖNYVKIADÓ KFT.
KIADÓ GEOPEN
NYELV MAGYAR
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 512

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés