Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A C# 2008 ÉS A .NET 3.5 2. KÖTET

Ár:
13.000 Ft
9.620 Ft
Kedvezmény: 3.380 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 94070
ISBN: 9789639863101
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 18 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A könyv első angol nyelvű kiadása a 2001-es atlantai Tech-Ed konferenciára jelent meg (ez bizony már igen régen volt). Az első kiadást követően a szöveget átdolgoztam, javítottam és bővítettem a .NET platform további verzióiban (az 1.1, a 2.0, a 3.0 és most a 3.5) megtalálható újdonságoknak megfelelően. A .NET 3.0 három újabb technológiával  gyara-pította a platform funkcionalitását: a Windows Presentation Foundation (WPF), a Windows Communication Foundation (WCF) és a Windows Workflow Foundation (WF) felületekkel. A Special Edition  kiadáshoz képest sokat foglalkozom ezekkel a technológiákkal. 
A .NET 3.0-val ellentétben a .NET 3.5 rengeteg C#-nyelvi újdonsággal és vadonatúj .NET API-kkal szolgál.  A kötet részletesen bemutatja a LINQ (Language Integrated Query) nyelvet, a C# 2008 nyelvi változásait (automatikus tulajdonságok, bővítő metódusok, anonim típusok stb.), valamint a Visual Studio 2008 több újonnan kifejlesztett funkcióját.
Ha valaki úgy veszi kézbe ezt a könyvet, hogy nem találkozott még a korábbi kiadásával, akkor hangsúlyozni kell, hogy a könyv tapasztalt szakembereknek és/vagy a számítás-technikával ismerkedő egyetemi hallgatóknak szól (azaz nem taglalom három fejezeten keresztül például a „for” ciklusok alapjait). A könyv célja, hogy a C# 2008 programozási nyelv és a .NET platform alapvető összetevőinek (OOP, szerelvények, fájl-IO, Windows Forms/WPF, ASP.NET, ADO.NET, WCF, WF stb.) elsajátításához szilárd alapismereteket biztosítson. Ha sikerül feldolgozni a fejezetekben kifejtett ismeretanyagot, akkor a megszerzett tudás biztonsággal alkalmazható a programozási feladatok megoldásában, és megfelelő háttérrel lehet belekezdeni a .NET univerzum önálló felfedezésébe.
Sok sikert és jó szórakozást!
Andrew Troelsen
Microsoft MVP, Visual Developer-Visual C#

BESZÁLLÍTÓ SZAK KIADÓ
KIADÓ SZAK KIADÓ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ ANDREW TROELSEN
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 926

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés