33 KEMENCÉBEN ÉS PARÁZSON SÜLT FINOMSÁG
Cikkszám: | 129958 |
ISBN: | 9789635904921 |
Központ: | Előjegyezhető (6-12 munkanap) |
Boltok: | Előjegyezhető (6-12 munkanap) |
|
Tartalom és részletes adatok
Tartalom: A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!
BESZÁLLÍTÓ | TÓTHÁGAS PLUSZ KFT. |
KIADÓ | TOTEM PLUSZ |
NYELV | MAGYAR |
SZERZŐ | HARGITAI GYÖRGY |
KÖTÉSTÍPUS | PUHATÁBLÁS |
OLDALSZÁM | 64 |