Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

33 KEMENCÉBEN ÉS PARÁZSON SÜLT FINOMSÁG

Ár:
1.399 Ft
979 Ft
Kedvezmény: 420 Ft
Kedvezmény: 30%
Cikkszám: 129958
ISBN: 9789635904921
Központ: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltok: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Tartalom: A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.

Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!

BESZÁLLÍTÓ TÓTHÁGAS PLUSZ KFT.
KIADÓ TOTEM PLUSZ
NYELV MAGYAR
SZERZŐ HARGITAI GYÖRGY
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 64

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés